Malteserriddernes Hospitalsorden

Komturiet Dagmar

Order of Saint John of Jerusalem

Knights Hospitaller

 Hjem   

Nyheder   Historie  Værdier  Grundsyn  Profil  Aktiviteter 

Komturier Medlemmer  Forum donati   Links

Kontakt

Grandma

 

 

Projekt” Bedstemor” er et projekt under ”Seniorhænder til Afrika og Asien”.

Projektet  blev stiftet i 2005 med det formål at opbygge et netværk af danske seniorer, der vil yde en indsats for at hjælpe marginaliserede og udsatte forældreløse børn og unge i Afrika og Asien. Seniorhænder samarbejder i Ghana med Street Children Academy, en gadebørns skole i Accra. Derudover har man et samarbejde med en lokal koordinator, som regelmæssigt besøger børnebørn og bedstemødre.

Hver bedstemor får ca. 200 kr. om måneden så længe børnene går i skole. Den lokale koordinator sørger for at pengene bliver betalt direkte til bedstemødrene. Det betyder, at der er penge til mad, tøj og andre fornødenheder, således at børnene kan få en stabil skolegang og åske en uddannelse. Projekt Bedstemor i Osu og James Town i Accra, Ghana støtter en lille gruppe bedstemødre, der har påtaget sig ansvaret for deres børnebørn.

Aktuelt støttes 3 drenge samt deres søskende. Forældrene til børnene er enten forsvundne eller døde. For 2013 er planerne fortsat at støtte bedstemødrene samt at sørge for at skabe trygge rammer for det ene hold børn, hvis bedstemor desværre døde i efteråret 2010. Der skal desuden udarbejdes langsigtede planer for deres udvikling og uddannelse.

 

 

 

 

 

Malteserriddernes Hospitalsorden

 

 

Hvis du vil vide mere om vores aktiviteter så finder du mere viden via disse links.

 

Socialt Projekt Malta

 

Benproteser

 

Julehjælp

 

Vejle Herberg

 

Grandma

 

Mælkebøtten Nuuk

 

 

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use